Зварний комбінований ротор парової турбіни К-325-23,5 - Hryshyn, Mykola M.; Zaytsev, Borys P.; Palkov, Ihor A.; Kantor, Oleksandr H.; Paschenko, Yurii H. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2019)
Представлені результати розробки зварного комбінованого ротору середнього тиску парової турбіни нового покоління К-325-23,5 виробництва АТ «Турбоатом». При розробці використовувалися результати дослідно-конструкторських і науково-дослідних робіт з вибору раціональних форм окремих дисків і місць розташування кільцевих перемичок зі зварними швами для забезпечення прийнятного рівня напружень, що є одною з основних вимог при проектуванні зварних роторів.