Теплообмінні і гідродинамічні характеристики уніфікованих набивок пакету холодного шару регенеративного обертового повітропідігрівника - Римар, Тетяна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2021)
У статті наведено дослідження процесів теплообміну і гідравлічного опору уніфікованих набивок холодного шару регенеративного повітропідігрівника РПП-88 котла ТГМП-314. Побудовано графічні залежності зміни числа Нуссельта та коефіцієнта гідравлічного опору для уніфікованих набивок з однопрофільних листів та із спрощеного профілю з корозійностійкою емаллю від числа Рейнольдса за різних значень довжини заміщених ділянок.