Особливості конструкції та методика теплового розрахунку контактного утилізатора теплоти відхідних газів із проточним барботажним шаром - Кostyuk O P (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
В статті розглянуті особливості конструкції теплопередавального елемента контактногоутилізатора теплоти парогазової суміші із проточним барботажним шаром та приведена методикатеплового розрахунку робочого елемента утилізаційного апарата, створена на основі раніше проведенихекспериментальних