Дослідження особливостей робочого процесу камери згоряння ГТД потужністю 2,5 МВт, що працює на синтез-газі - Serbin, S I; Goncharova, N A; Vilkul, V V (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Стаття присвячена питанням числового моделювання робочих процесів камер згоряння газотурбінних двигунів, що працюють на синтез-газі. Авторами досліджено питання можливості застосування синтез-газів в якості основного палива для камер згоряння. Розглянуто питання необхідності застосування конструктивних модифікацій паливоспалюючих пристроїв з метою застосування RQL-технології для поліпшення екологічних характеристик існуючих камер згоряння газотурбінних двигунів.