Теплообмін та гідродинамічний опір при поперечному обтіканні повітрям першого ряду пучка труб з сферичними заглибленнями - Khalatov, A A; Meyris, A Zh; Donyk, T V; Gamretska, A V (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Створена експериментальна установка і проведені тестові дослідження. Проведені експериментальні дослідження середнього теплообміну і гідродинамічного опору при обтіканні пучків труб з сферичними заглибленнями на поверхні. На першому етапі вивчений середній теплообмін і гідродинамічний опір для першого ряду шахового пучка.