Підвищення надійності експлуатації живильних насосів деаераційних установок паротурбінних блоків електростанцій - Nechuiviter, M M; Shelepov, I G (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
В статті розглядаються питання підвищення ефективності експлуатації живильних насосівдеаераційних установок паротурбінних блоків теплових електростанцій шляхом визначення тауправління динамічним кавітаційним запасом живильного нагнітача при роботі деаератора на ковзномутиску. На основі анал