Доцільність застосування методу зворотного формування температурної нерівномірності для роз’ємних корпусів циліндрів парових турбін - Кнабе, О. Г.; Нечуйвітер, М. М.; Шелепов, І. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2014)
У статті розглянута проблема енергетики України – підвищення економічності, маневреності,надійності електростанцій відносно продовження строку експлуатації теплоенергетичного встаткуванняенергетичних блоків (парових турбін), що перебувають в експлуатації, а також виявлення можливостейенерго