Когенераційна система виробництва та споживання біогазу - Чайковська, Є. Є. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2014)
Запропоновано регулювання співвідношення виробництва теплоти та електричної енергії наоснові прогнозування зміни параметрів технологічного процесу здобуття та споживання біогазу.Розроблена когенераційна система, що дозволяє приймати рішення на підтримку процесу зброджування,відвантаження та