Мобільні засоби оцінки вібраційного стану енергетичних агрегатів - Шульженко, М. Г.; Єфремов, Ю. Г.; Цибулько, В. Й.; Депарма, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2016)
Описано апаратні засоби мобільного багатофункціонального вимірювально-діагностичногокомплексу неруйнівного контролю й оцінки технічного стану енергетичних і транспортних агрегатівтривалої експлуатації. Наведено технічні характеристики й функціональні можливості мобільнихпристроїв оперативно