Методи та засоби зниження невизначеностей оцінювання інтенсивності теплообміну в складних сумішах - Ткаченко, С. Й.; Пішеніна, Н. В.; Румянцева, Т. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2016)
З метою зниження невизначеностей оцінювання інтенсивності теплообміну в складних сумішахвиконано дослідження експериментально-розрахункового методу (ЕРМ) визначення інтенсивностітеплообміну між металевою стінкою і складними сумішами, для яких інформація про теплофізичнівластивості не відома