Метод визначення ефективності роботи системи централізованого теплопостачання з тепловим пунктом - Мартиняк, М. А.; Мисак, Й. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2016)
В статті розглянутий метод аналізу роботи систем централізованого теплопостачання, якийдозволяє комплексно проаналізувати всі складові системи, визначити поетапно ефективність роботискладових системи, а також кількість тепла, що поступає тепловому споживачу та втрати його пригенерації та тр