Побудування моделі для розрахунку водо-водяного теплоабміника у складі мутьтипаливного котельного агрегата - Kavertsev, Valerii Leonidovich; Dyahiliev, Vadym Oleksandrovych (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2020)
Метою даної статті є створення напряму для розробки комплексної програми розрахунку мультипаливних котельних агрегатів. У статті пропонується розрахунок водо-водяного теплообміннику який входить до складу мультипаливного котла. Представлений варіант логічної блок-схеми даного розрахунку можна буде використовувати для розробки варіантів конструкцій мультипаливних котельних агрегатів за допомогою програмних комплексів в комп'ютерному середовищі.