Особливості формування поля температур в стабілізаторние горілчаних пристроях при мікродифузійні спалюванні газу - Chernousenko, O Yu; Butovskiy, L S; Hranovska, O O; Horyach, D A; Moroz, O S (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Представлено результати експериментальних досліджень формування профілю температури продуктів згоряння за стабілізаторами при мікрофакельному спалюванні газу із струменевою подачею палива в зону рециркуляції. Розглянуто фактори, які визначають розподілення температури газів вздовж стабіліза