Аналіз характеристик блоково-комплектної турбокомпресорної установки з газотурбінним приводом на основі її комплексної математичної моделі - Parafejnik, V P; Prylypko, S O (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
На основі створеної в Спеціальному конструкторському бюро ПАТ «Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе» комплексної математичної моделі (КММ), реалізованої у вигляді програмно-розрахункового комплексу САРТУ-КС-М, виконано аналіз технологічних і термодинамічних параметрів блоково-комплектної турбокомпр