Підігрів компонентів горіння та інтенсифікація роботи печей - Dimitrov, A D; Shramenko, A N; Piadukhov, V A (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Наводиться порівняння різних варіантів внутрішнього використання теплоти відхідних продуктів згоряння при роботі високотемпературних теплотехнологічних установок (ВТТУ). Показано вплив на ці величини коефіцієнта регенерації тепла і коефіцієнта корисно використаного тепла робочої камери для конкретних умов роботи ВТТУ. У висновках дані рекомендації з вибору раціонального способу використання теплоти відхідних продуктів згоряння з точки зору конструктивних особливостей і економічності роботи при різних режимах експлуатації.