Оптимально-раціональне проектування елементів головних передач силових енергетичних машин - Kalinin, P M; Ostapchuk, Yu A; Zherezhon-Zajchenko, Yu V (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
В роботі наведена методологія розробки системи оптимально-раціональногопроектування елементів головних передач енергетичних машин на основі методу дослідженняпростору параметрів та обговорені питання її реалізація на прикладі проектування співвісногозубчастого редуктора з розподіленим поток