Модернізація програмного комплексу DNA для розрахунку теплових схем ПТУ - Boiko, A V; Usaty, A P; Shapovalova, N S (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Стаття присвячена питанню модернізації програмного комплексу DNA для розрахунку теплових схем паротурбінних установок. Основною метою є створення нових моделей елементів теплообмінного обладнання для моделювання та їх інтеграції у існуючий програмний комплекс з метою його модернізації та підвищення ефективності. Отримана програма з розширеними функціональними можливостями і проведено моделювання теплової схеми однієї з модифікацій турбоустановки К-300-240. Наведено результати моделювання схеми з існуючими та новими компонентами. Зроблено висновки щодо подальших перспектив розвитку даного напрямку.