CFD моделювання горіння гасу при різних початкових умовах та діаметрах капель палива - Hajivand, Masoud (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
У даній статті представлено чисельне моделювання характеристик струменів паливних форсунок при різних умовах розпилу в трубчастих камерах згорання з подвійним етапом радіального завихорення. Распил палива включає два основні послідовні етапи: первічний і вторинний розпил палива. Первинний розпил моделюється лінеаризованою нестабільністю листа розпилу (LISA), який в основному використовується у форсунках з великим тиском розпилу палива і числом завихорень. Вторинний розпил моделюється аналогією моделі розпилу Тейлора (TAB).