Математичне моделювання течії середовища через лабіринтове ущільнення турбомашини - Pustovalov, V N; Fatich, L V; Naumenko, S P (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Проведено математичне моделювання гідродинаміки і тепловіддачі потоку середовища у прямоточному та ступінчатому лабіринтових ущільненнях турбомашин за допомогою комплексу прикладних програм. Зіставлення результатів з відповідним фізичним експериментом показало адекватність використаного підходу і обґрунтовувало можливість застосування його при розв’язанні конкретних інженерних задач.