Теплові втрати трубопроводами мікрорайонної опалювальної мережі в умовах зміни теплового навантаження будівель - Aleksahin, A A; Boblovskij, A V; Ena, S V (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Розглянуто вплив додаткової теплоізоляції будівель на тепловтрати трубопроводамимікрорайонної опалювальної мережі. Проаналізовано зміну теплових втрат в залежності від черговостіутеплення будівель мікрорайону. Показано, що найменші тепловтрати характерні для варіанту утепленнянайбільш відда