Дослідження можливостей енергозбереження у технології виробництва залізобетону - Shulgin, Yu v; Zhnitov, Ya V (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2015)
Теплові установки застосовуються для тепловологістної обробки бетонних виробів.Тепловологістна обробка здійснюється в теплових установках різної конструкції, але із застосуванням різнихвидів теплоенергоносіїв. У зв’язку з цим є актуальним виявлення раціонального теплоенергоносія з точкизору