Методика і результати ексергетичного аналізу різних схем енергоустановок на біогазі - Мазуренко, А. С.; Денисова, А. Є.; Климчук, А. А.; Нго, Мінь. Хіеу (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 2014)
Розглянуті принципові принципові теплові схеми біогазових енергоустановок і виконано аналіз перспектив їх застосування. Представлено методику ексергетичного аналізу різних схем біогазових установок, виконано зіставлення параметрів циклів розглянутих установок і наведено розрахунок і аналіз ексергетичних характеристик газотурбінної установки, парогазової установки зі скиданням газів у котел і парогазової установки з високотемпературним парогенератором і проміжним перегрівом пари.