Особливості формування поля температур в стабілізаторние горілчаних пристроях при мікродифузійні спалюванні газу

Автор(и)

  • O Yu Chernousenko
  • L S Butovskiy
  • O O Hranovska
  • D A Horyach
  • O S Moroz

DOI:

https://doi.org/10.20998/2078-774X.2015.17.02

Ключові слова:

камера згоряння, стабілізатор, мікродифузійне горіння, поле температур, продукти згоряння.

Анотація

Представлено результати експериментальних досліджень формування профілю температури продуктів згоряння за стабілізаторами при мікрофакельному спалюванні газу із струменевою подачею палива в зону рециркуляції. Розглянуто фактори, які визначають розподілення температури газів вздовж стабіліза

##submission.downloads##

Як цитувати

Chernousenko, O. Y., Butovskiy, L. S., Hranovska, O. O., Horyach, D. A., & Moroz, O. S. (2015). Особливості формування поля температур в стабілізаторние горілчаних пристроях при мікродифузійні спалюванні газу. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 1(17), 13–20. https://doi.org/10.20998/2078-774X.2015.17.02

Номер

Розділ

Енергетичні та теплотехнічні процеси й устаткування