Методика і результати ексергетичного аналізу різних схем енергоустановок на біогазі

Автор(и)

  • А. С. Мазуренко
  • А. Є. Денисова
  • А. А. Климчук
  • Мінь. Хіеу Нго

Ключові слова:

ексергетичні характеристики, газотурбінна установка, парогазова установка зі скиданням газів у парогенератор, парогазова установка з високотемпературним парогенератором і проміжним перегрівом пари.

Анотація

Розглянуті принципові принципові теплові схеми біогазових енергоустановок і виконано аналіз перспектив їх застосування. Представлено методику ексергетичного аналізу різних схем біогазових установок, виконано зіставлення параметрів циклів розглянутих установок і наведено розрахунок і аналіз ексергетичних характеристик газотурбінної установки, парогазової установки зі скиданням газів у котел і парогазової установки з високотемпературним парогенератором і проміжним перегрівом пари.

##submission.downloads##

Як цитувати

Мазуренко, А. С., Денисова, А. Є., Климчук, А. А., & Нго, М. Х. (2014). Методика і результати ексергетичного аналізу різних схем енергоустановок на біогазі. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Енергетичнi та теплотехнiчнi процеси й устаткування, 1(13), 115–121. вилучено із http://etpo.khpi.edu.ua/article/view/56536

Номер

Розділ

Енергетичні та теплотехнічні процеси й устаткування